Presoterapie

TRATAMENTELE NOASTRE

Presoterapie 2019-10-28T10:26:06+03:00

Presoterapia

  • tratamentul cu presoterapie consta in efectuarea unui masaj cu presiuni de aer comprimat astfel relizandu-se o activare a tuturor punctelor ganglionare;
  • prin acest tratament se accelereaza eliminarea toxinelor si substantelor reziduale prin intermediul cailor urinare si limfatice;
  • exista mai multe programe predefinite pentru tratarea diverselor probleme: drenaj limfatic, activator circulatie, anticelulita, picioare obosite, retentia de apa etc.
  • Tratamentul de drenaj limfatic prin presoterapie are ca rezultat intensificarea curentului limfatic de pana la 10-15 ori !
  • Detoxifierea organismului-primul pas catre un proces de slabire eficient si sanatos!
    80% dintre persoanele supraponderale au un sistem limfatic „lenes”-asta spun ultimele studii care subliniaza importanta detoxifierii organismului ca un prim pas pentru scaderea in greutate.

Sistemul limfatic este o retea complexa formata din ganglioni limfatici, glande, vase si capilare limfatice ce functioneaza ca un filtru si ca un sistem de eliminare a substantelor toxice din organism.
Putem considera sistemul limfatic drept “sistemul de canalizare” al organismului nostru.

Acumularea in exces a reziduurilor in organism afecteaza functionarea normala a sistemului limfatic si conduce in timp la slabirea imunitatii, cresterea in greutate si la instalarea unor afectiuni grave.

Drenajul limfatic este un tratament detoxifiant, non-invaziv si nedureros si reprezinta una dintre cele mai inovative si revolutionare proceduri care promoveaza functiile naturale ale corpului uman, fiind considerata o tehnica avand origini fizioterapeutice.

GALERIE FOTO